Certifikat IATF 16949 in dogodki v septembru

certitikat IATF

V našem podjetju stalno stremimo h kakovosti izdelkov in procesov. V ta namen smo že konec leta 2002 vzpostavili sistem kakovosti ISO 9001. Leta 2015 smo prejeli certifikat kakovosti za avtomobilsko industrijo ISO TS 16949, ki ga je letos septembra nadomestil certifikat IATF 16949.

Ker pa sama kakovost in certifikati sami po sebi še ne prinesejo prepoznavnosti, rasti in dobrih kadrov, se stalno udeležujemo dogodkov, na katerih navezujemo stike s potencialnimi kupci, možnimi bodočimi zaposlenimi, vzdržujemo dobre odnose z obstoječimi kupci ter se predstavljamo lokalni skupnosti.

Tako smo se času od 11. do 16. septembra v okviru Sekcije plastičarjev in Sekcije kovinarjev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije ponovno uspešno predstavili na sejmu MOS.

V petek 21. 9. so v Šolskem centru Postojna organizirali Bazar delodajalcev, ki je bil namenjen medsebojnemu spoznavanju podjetij in dijakov. Na njem smo dijakom prvih in zaključnih letnikov strojne šole predstavili možnosti sodelovanja z našim podjetjem.

VRC BAZAR DELODAJALCEV

Dan kasneje je na letališču v Ajdovščini potekala INCASTRA – Dan ajdovske industrije in podjetništva. Dogodek, ki ga je organizirala Ljudska univerza Ajdovščina skupaj s partnerji po naročilu Občine Ajdovščina, je bil namenjen predstavitvi in promociji ajdovskih podjetij in gospodarstva. Priložnost, ki nam je bila ponujena, smo dobro izkoristili za predstavitev podjetja lokalni skupnosti.VRC INCASTRA