Nominacija za Delove Podjetniške zvezde

VRC vzmeti podjetniške zvezde

Naše podjetje se je po kriterijih strokovne komisije in uredništva Dela uvrstilo med nominirance za Delove Podjetniške zvezde.
V okviru projekta Delove Podjetniške zvezde skozi vse leto predstavljajo potencialne podjetniške zvezde. Na koncu bodo izbranim podjetjem podelili nagrado in priznanja Delove podjetniške zvezde.

Namen projekta je Delovim bralcem predstaviti uspešna slovenska podjetja, dobre prakse v slovenskem gospodarstvu in navdihujoče podjetnike in podjetnice ter s tem posredno spodbujati slovenski gospodarski razvoj. Iščejo podjetja, ki pišejo svoje lastne zgodbe o uspehu.

Nominirana podjetja bodo od maja do druge polovice septembra predstavljena vsak četrtek v časopisu Delo in zatem vsak zadnji petek v mesecu v Delovi prilogi Svet kapitala. Bralci lahko zatem tri tedne glasujejo za svojega favorita, strokovna komisija pa bo izbrala zmagovalca.

VRC vzmeti

Kratka predstavitev našega podjetja je bila objavljena v četrtek 29. 6. 2017 v časopisu Delo, obširnejša pa dan kasneje v Delovi prilogi Svet kapitala.

Vabljeni h glasovanju.